18/01/2021 18/01/2021 Κατά την Τρίτη 19 Ιανουαρίου που η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Μακαρίου, η τοπική Εκκλησία στην Αυστραλία χαίρει με μία καρδιά, γιατί ο Ποιμενάρχης της, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ Μακάριος, εορτάζει για δεύτερη χρονιά τα ονομαστήρια του ως Αρχιεπίσκοπος και πνευματικός πατέρας. Από την άφιξη του Σεβασμιωτάτου, το εκεί ευσεβές πλήρωμα εξυμνεί...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 22:49

Έτη Πολλά Σεβασμιώτατε!

Διαδώστε:
Έτη Πολλά Σεβασμιώτατε!

Κατά την Τρίτη 19 Ιανουαρίου που η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Μακαρίου, η τοπική Εκκλησία στην Αυστραλία χαίρει με μία καρδιά, γιατί ο Ποιμενάρχης της, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ Μακάριος, εορτάζει για δεύτερη χρονιά τα ονομαστήρια του ως Αρχιεπίσκοπος και πνευματικός πατέρας.

Από την άφιξη του Σεβασμιωτάτου, το εκεί ευσεβές πλήρωμα εξυμνεί όλο και περισσότερο τον Θεό που έφερε τα βήματα αυτού του πνευματικού πατρός στην Αυστραλία και ευλόγησε έναν στοργικό πατέρα που ακούραστα και με αξιοθαύμαστο ζήλο και πολύ αγάπη εργάζεται για το ποίμνιο του. Με αφορμή τα Ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου, ο κλήρος και ο λαός εκφράζουν τις ειλικρινείς και καρδιακές ευχές τους, για το καλό του ιδίου και την προκοπή της Ελληνορθοδόξου Εκκλησίας της Αυστραλίας.

Έτη πολλά, Σεβασμιώτατε!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων