23/11/2022 23/11/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Νοεμβρίου, η Ενορία της Αγίας Τριάδος στο Richmond της Μελβούρνης, μαζί με την πρωτοβουλία Go Youth Melbourne, συμμετείχαν στα προγράμματα «Five Loaves» για την παρασκευή ζεστών γευμάτων και...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 21:12

Μελβούρνη: Γεύματα σε αστέγους από την Ενορία Αγίας Τριάδος

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Γεύματα σε αστέγους από την Ενορία Αγίας Τριάδος

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Νοεμβρίου, η Ενορία της Αγίας Τριάδος στο Richmond της Μελβούρνης, μαζί με την πρωτοβουλία Go Youth Melbourne, συμμετείχαν στα προγράμματα «Five Loaves» για την παρασκευή ζεστών γευμάτων και φρέσκων σάντουιτς, που προσφέρθηκαν σε αστέγους της Μελβούρνης.

Τα ζεστά γεύματα περιλάμβαναν κοτόπουλο με πατάτες, λαχανικά, σπιτικό γλυκό, σνακ, φρέσκο φρούτο και νερό. Όλα ετοιμάστηκαν με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό. Κατόπιν, τα μέλη της πρωτοβουλίας Go Youth μοίρασαν 157 μερίδες φαγητού στην αγορά Queen Victoria και σε κοινωνικές δομές.

Την Κυριακή, στην αίθουσα της Ενορίας Αγίας Τριάδος, οι ενορίτες και η ομάδα Go Youth ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παρασκευάσουν και να διανείμουν 500 φρέσκα σάντουιτς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών συνεργάστηκαν με πολύ ενθουσιασμό και οργάνωση, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα σάντουιτς που παρασκευάστηκαν διανεμήθηκαν επίσης στην αγορά Queen Victoria και σε κοινωνικές δομές.

Η Πρωτοβουλία «Five Loaves» εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στις δράσεις αυτού του σαββατοκύριακου, αφιερώνοντας χρόνο και προσπάθεια.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο της Πρωτοβουλίας της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, μπορούν να προβαίνουν σε καταθέσεις, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό (αναφέροντας το όνομα και το τηλέφωνό τους):

GREEK ORTHODOX ARCHDIOCESE

CONSOLIDATED TRUST FIVE LOAVES

BSB: 082135

ACC:273838087

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων