29/12/2020 29/12/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ενημερώθηκε από τις κρατικές αρχές της Νέας Νοτίου Ουαλίας ότι οι Ιεροί Ναοί του Αγίου Νεκταρίου και του Τιμίου Σταυρού στο Wollongong περιλαμβάνονται σε λίστα με τοποθεσίες, τις οποίες επισκέφθηκε άτομο που επιβεβαιώθηκε θετικό στον κορωνοϊό. “Παρακαλούμε τους πιστούς που παρευρέθησαν στις ως άνω εκκλησίες κατά τις αναφερόμενες ώρες, ήτοι: από...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 11:29

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας καλεί τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας καλεί τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ενημερώθηκε από τις κρατικές αρχές της Νέας Νοτίου Ουαλίας ότι οι Ιεροί Ναοί του Αγίου Νεκταρίου και του Τιμίου Σταυρού στο Wollongong περιλαμβάνονται σε λίστα με τοποθεσίες, τις οποίες επισκέφθηκε άτομο που επιβεβαιώθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

“Παρακαλούμε τους πιστούς που παρευρέθησαν στις ως άνω εκκλησίες κατά τις αναφερόμενες ώρες, ήτοι:

από 9 έως 10.15 π.μ. την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου (39 Atchison St), και

από 10.30 έως 11.00 π.μ. την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού (18 Stewart St),

να προβούν άμεσα στη διενέργεια τεστ και ακολούθως να αυτοαπομονωθούν, αναμένοντας περαιτέρω οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Με αίσθημα ποιμαντικής ευθύνης, προτρέπουμε για άλλη μία φορά τον φιλόχριστο λαό μας και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τους κανόνες της Πολιτείας και τις οδηγίες των ειδικών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων