11/03/2021 11/03/2021 Την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, η νέα Διευθύντρια του σχολείου “Άγιος Ανδρέας”, κ. Dawn Clements, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης. Την κ. Clements υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος ενημερώθηκε για την πρόοδο του σχολείου. Ο Θεοφιλέστατος χάρηκε με το γεγονός ότι διαρκώς, χρόνο με το χρόνο, αυξάνεται...
11 Μαρτίου, 2021 - 21:48

Αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών του σχολείου “Άγιος Ανδρέας”

Διαδώστε:
Αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών του σχολείου “Άγιος Ανδρέας”

Την Πέμπτη, 11 Μαρτίου, η νέα Διευθύντρια του σχολείου “Άγιος Ανδρέας”, κ. Dawn Clements, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Την κ. Clements υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος ενημερώθηκε για την πρόοδο του σχολείου. Ο Θεοφιλέστατος χάρηκε με το γεγονός ότι διαρκώς, χρόνο με το χρόνο, αυξάνεται ο αριθμός των μαθητών του σχολείου, ενώ ενημερώθηκε για το πώς αυτή η τάση ανάπτυξης θα έχει συνέχεια. Το σχολείο έχει αρχίσει να σχεδιάζει τη μελλοντική οικοδόμηση νέων τάξεων, προκειμένου να ανταποκριθεί με αποτελεσματικότητα στην αύξηση των μαθητών.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος δώρησε στην κ. Clements, για τη σχολική βιβλιοθήκη, το βιβλίο “Αρχιεπίσκοπος Στυλιανός – Ποιμήν, Θεολόγος, Ποιητής” και για την ίδια προσωπικά, το βιβλίο “Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου” του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι προσβλέπει στη στενή συνεργασία με τη Διευθύντρια και με το σχολείο “Άγιος Ανδρέας”.

Πηγή: vema.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων