02/09/2022 02/09/2022 Την αρχή της Ινδίκτου, που συνιστά την εκκλησιαστική πρωτοχρονιά, ενώ είναι επίσης αφιερωμένη, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην προσευχή υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, τίμησαν οι μαθητές του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου του Αγίου Ιωάννου Πρέστον, στη Μελβούρνη. Μαθητές και οι μαθήτριες του Κολλεγίου το πρωί της Πέμπτης εκκλησιάστηκαν στον Αρχιεπισκοπικό Ναό «Άξιον Εστί» στο Νορθ-Κόουτ,...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 18:34

Κολλέγιο Αγ. Ιωάννου Πρέστον: Εκκλησιαστική πρωτοχρονιά με συμβολική φύτευση δέντρων

Διαδώστε:
Κολλέγιο Αγ. Ιωάννου Πρέστον: Εκκλησιαστική πρωτοχρονιά με συμβολική φύτευση δέντρων

Την αρχή της Ινδίκτου, που συνιστά την εκκλησιαστική πρωτοχρονιά, ενώ είναι επίσης αφιερωμένη, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην προσευχή υπέρ της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, τίμησαν οι μαθητές του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου του Αγίου Ιωάννου Πρέστον, στη Μελβούρνη.

Μαθητές και οι μαθήτριες του Κολλεγίου το πρωί της Πέμπτης εκκλησιάστηκαν στον Αρχιεπισκοπικό Ναό «Άξιον Εστί» στο Νορθ-Κόουτ, ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν σε συμβολική δράση φύτευσης δενδρυλλίων, τιμώντας έτσι την ημέρα που έχει αφιερωθεί στο φυσικό περιβάλλον.

Η δράση αυτή ολοκληρώθηκε με παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, που έψαλαν τα ίδια τα παιδιά.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων