15/11/2022 15/11/2022 Την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 8μ.μ., ο  ανδρικός Βυζαντινός χορός του Melisma Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Κουμπαρούλη, θα παρουσιάσει την αριστουργηματική σύνθεση του Αγίου Ιωάννου Κουκουζέλη «Εξομολογήσομαί Σοι Κύριε» στην Ενορία της Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνεϋ. Η συναυλία θα μεταφέρει για λίγη ώρα τους ακροατές νοητά στο ύστερο...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 18:26

Μελβούρνη: Συναυλία από τη Βυζαντινή χορωδία της Αναστάσεως του Χριστού

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Συναυλία από τη Βυζαντινή χορωδία της Αναστάσεως του Χριστού

Την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 8μ.μ., ο  ανδρικός Βυζαντινός χορός του Melisma Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Κουμπαρούλη, θα παρουσιάσει την αριστουργηματική σύνθεση του Αγίου Ιωάννου Κουκουζέλη «Εξομολογήσομαί Σοι Κύριε» στην Ενορία της Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνεϋ.

Η συναυλία θα μεταφέρει για λίγη ώρα τους ακροατές νοητά στο ύστερο Βυζάντιο υπό το φως των κεριών. Η βραδιά θα αναδείξει την υπέροχη σύνθεση μελωδίας, ήχων και εκκλησιαστικής ποίησης, για τα οποία έγινε πασίγνωστος ο Κουκουζέλης.

Είσοδος με προαιρετική προσφορά στη Φιλόπτωχο της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων