08/03/2022 08/03/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στο προάστιο Malvern της Μελβούρνης την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε το Μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Ακολούθως, ανεγνώσθη η εγκύκλιος του...
08 Μαρτίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 20:15

Κυριακή της Τυρινής στο Malvern της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Κυριακή της Τυρινής στο Malvern της Μελβούρνης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός ιερούργησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στο προάστιο Malvern της Μελβούρνης την Κυριακή της Τυρινής 6 Μαρτίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε το Μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ακολούθως, ανεγνώσθη η εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, δια της οποίας καλούσε τους πιστούς να προσευχηθούν για την ειρήνη στην Ουκρανία, ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα για την σταλούν προς ενίσχυση του δοκιμαζόμενου ουκρανικού λαού.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός ευχαρίστησε επίσης τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη, για την παρουσία του στην Εκκλησία, μαζί με την οικογένειά του.

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων