24/07/2021 26/07/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την αιγίδα του προγράμματος κοινωνικής ανακούφισης που υλοποιεί η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ, οι ιερείς και οι εθελοντές της ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Thomastown της Μελβούρνης, ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τρέχουσας απαγόρευσης κυκλοφορίας, της πέμπτης κατά σειρά που έχει επιβληθεί στη Βικτώρια,...
24 Ιουλίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 19:14

Μελβούρνη: Μαγείρεψαν σπιτικά φαγητά για τους άστεγους

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Μαγείρεψαν σπιτικά φαγητά για τους άστεγους

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την αιγίδα του προγράμματος κοινωνικής ανακούφισης που υλοποιεί η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ, οι ιερείς και οι εθελοντές της ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Thomastown της Μελβούρνης, ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τρέχουσας απαγόρευσης κυκλοφορίας, της πέμπτης κατά σειρά που έχει επιβληθεί στη Βικτώρια, μια αξιέπαινη πρωτοβουλία υποστήριξης των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, προχώρησαν στην παρασκευή σπιτικά μαγειρεμένων γευμάτων και στην παράδοσή τους στους άστεγους της πόλης.

Η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ, απευθύνοντας ευχαριστίες προς τον π. Γεώργιο Φράγκο, τον π. Κυριάκο Περιπετσάκη και προς τους μικρούς και μεγάλους εθελοντές της πρωτοβουλίας, ενημερώνει πως αυτή εντάσσεται πλέον επίσημα στα πολλά προγράμματα για τη στήριξη των εμπερίστατων στη Βικτώρια και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας – Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας / vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων