13/03/2023 13/03/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός μετέβη την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, Β’ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) στο προάστιο Prahran της Μελβούρνης όπου ιερούργησε τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Αδαμάντιο Κουραμπή. Στην συνέχεια,...
13 Μαρτίου, 2023 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 20:38

Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Prahran τη Β’ Κυριακή Νηστειών

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Prahran τη Β’ Κυριακή Νηστειών

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός μετέβη την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, Β’ Κυριακή των Νηστειών (Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) στο προάστιο Prahran της Μελβούρνης όπου ιερούργησε τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο Θεοφιλέστατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Αδαμάντιο Κουραμπή.

Στην συνέχεια, μίλησε επίκαιρα στο εκκλησίασμα και μετέφερε σε όλους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων