14/03/2023 14/03/2023 Στην Ενορία Τριών Ιεραρχών του Clayton στη Μελβούρνη, τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023, ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, πλαισιούμενου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σωζοπόλεως κ. Κυριακό, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Μελβούρνης. Παρέστη επίσης ο εφημέριος της Ενορίας, π. Χαράλαμπος Πυρέλης, και άλλοι...
14 Μαρτίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 15:30

Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Τολιάρας στον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Clayton για τον Γ’ Κατανυκτικό Εσπερινό

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Ο Επίσκοπος Τολιάρας στον Ι.Ν. Τριών Ιεραρχών Clayton για τον Γ’ Κατανυκτικό Εσπερινό

Στην Ενορία Τριών Ιεραρχών του Clayton στη Μελβούρνη, τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023, ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμου, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, πλαισιούμενου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σωζοπόλεως κ. Κυριακό, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Μελβούρνης.

Παρέστη επίσης ο εφημέριος της Ενορίας, π. Χαράλαμπος Πυρέλης, και άλλοι κληρικοί της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, ενώ στο αναλόγιο διακόνησαν ο π. Παλλάδιος, μοναχός της ιεράς Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, και πολυμελής βυζαντινή χορωδία.

Μιλώντας στους παριστάμενους πιστούς, ο Θεοφιλέστατος κ. Πρόδρομος εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, καθώς και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη διαρκή αγάπη και υποστήριξή Του καθ’ όλη της διάρκεια της επισκέψεώς του στην Αυστραλία.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας )

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων