25/02/2021 25/02/2021 Εκδήλωση τιμής για έναν μεγάλο Κρητικό λυράρη, τον Κώστα Μουντάκη, πραγματοποίησαν η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας σε συνεργασία με τα Κρητικά Σωματεία Μελβούρνης.   Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την άφιξη του Κώστα Μουντάκη στην Αυστραλία και 30 χρόνων από τον θάνατο του, η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας σε...
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2021 - 21:54

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: Οι Κρήτες τίμησαν έναν σπουδαίο λυράρη

Διαδώστε:
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: Οι Κρήτες τίμησαν έναν σπουδαίο λυράρη

Εκδήλωση τιμής για έναν μεγάλο Κρητικό λυράρη, τον Κώστα Μουντάκη, πραγματοποίησαν η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας σε συνεργασία με τα Κρητικά Σωματεία Μελβούρνης.

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την άφιξη του Κώστα Μουντάκη στην Αυστραλία και 30 χρόνων από τον θάνατο του, η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας σε συνεργασία με τα Κρητικά Σωματεία της Μελβούρνης (Κρητική Αδελφότητα Μελβούρνης και Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης) διοργάνωσαν συναυλία προς τιμήν του μεγάλου Κρητικού καλλιτέχνη, το Σάββατο 20/2 στο Κρητικό Σπίτι της Μελβούρνης.

Η εκδήλωση αυτή τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα είχαν αναλάβει να ερμηνεύσουν τέσσερις Αυστραλογεννημένοι λυράρηδες: ο Σήφης Τσουρδαλάκης, ο Γιάννης Πολλάκης, ο Αντώνης Πετραντωνάκης και ο Μιχάλης Πλατύρραχος.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ π. Ευμένιος Βασιλόπουλος και ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων