10/03/2022 10/03/2022 Μία σειρά ομιλιών με κεντρικό θέμα τη σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, διοργανώνει η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης, με τη συμμετοχή στελεχών της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέου Σύδνεϋ. Οι ομιλίες λαμβάνουν χώρα σε διάφορες ενορίες της Μελβούρνης, με ώρα έναρξης όλες στις 7 μ.μ. Στη σειρά ομιλιών, που έχει ήδη ξεκινήσει, περιλαμβάνεται η ομιλία του Σεβασμιωτάτου...
10 Μαρτίου, 2022 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 13:01

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: Σειρά ομιλιών για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Διαδώστε:
ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: Σειρά ομιλιών για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Μία σειρά ομιλιών με κεντρικό θέμα τη σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, διοργανώνει η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης, με τη συμμετοχή στελεχών της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέου Σύδνεϋ. Οι ομιλίες λαμβάνουν χώρα σε διάφορες ενορίες της Μελβούρνης, με ώρα έναρξης όλες στις 7 μ.μ.

Στη σειρά ομιλιών, που έχει ήδη ξεκινήσει, περιλαμβάνεται η ομιλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου στο προάστιο North Balwyn της Μελβούρνης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων