15/09/2022 15/09/2022 Μέγας Εσπερινός για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στο Box Hill της Μελβούρνης Το απόγευμα της Τρίτης, 13 Σεπτεμβρίου 2022, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Box Hill της Μελβούρνης, τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της εορτής της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, χοροστατούντος του Επισκόπου Σωζοπόλεως Κυριάκου,...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 21:03

Μελβούρνη: Στο Box Hill η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Στο Box Hill η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Μέγας Εσπερινός για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού στο Box Hill της Μελβούρνης

Το απόγευμα της Τρίτης, 13 Σεπτεμβρίου 2022, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Box Hill της Μελβούρνης, τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της εορτής της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, χοροστατούντος του Επισκόπου Σωζοπόλεως Κυριάκου, Αρχιερατικού Επιτρόπου της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Στον Μέγα Εσπερινό συμμετείχαν, επίσης, πολλοί ιερείς από τη Μελβούρνη, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος και ο Επίσκοπος Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλής από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων