19/12/2020 19/12/2020 Μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών που φέτος αποφοίτησαν από το δημοτικό σχολείο, διοργάνωσε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, το Ελληνορθόδοξο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου Πρέστον, στη Μελβούρνη. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κέντρο δεξιώσεων Tabor Function Room της Ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Thomastown. Παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ, Πανοσιολογιώτατος...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 19:49

Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα στη Μελβούρνη

Μία όμορφη και ζεστή εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών που φέτος αποφοίτησαν από το δημοτικό σχολείο, διοργάνωσε την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, το Ελληνορθόδοξο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου Πρέστον, στη Μελβούρνη. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κέντρο δεξιώσεων Tabor Function Room της Ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Thomastown.

Παρέστη, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ευμένιος Βασιλόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε καταρχάς τη Διευθύντρια του Κολλεγίου, κ. Anna Urban, τους δασκάλους και όλο το προσωπικό, για τη σκληρή δουλειά τους, με την οποία κατάφεραν να αντεπεξέλθούν σε μια χρονιά γεμάτη με προκλήσεις και δοκιμασίες.

Έσπευσε, επίσης, να συγχαρεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν τη φοίτησή τους στην έκτη τάξη και στο δημοτικό, έχοντας επιδείξει αξιοζήλευτο θάρρος και υπομονή κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς. “Τα παιδιά έδωσαν το παράδειγμα σε εμάς φέτος, ότι όταν υπάρχει θέληση όλα ξεπερνιούνται”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Υπενθύμισε δε ότι στο έμβλημα του σχολείου αναγράφεται η φράση “Αιέν Αριστεύειν”, για να διαπιστώσει ότι το προσωπικό και οι μαθητές του αποτελούν ζωντανό παράδειγμα αυτής της φράσης.

Κλείνοντας, ο π. Ευμένιος μεταβίβασε σε όλους τους παρευρισκόμενους τις ευχές και τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ενώ απευθυνόμενος ειδικότερα στους γονείς των μαθητών, τους μετέφερε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και προσωπικά του Σεβασμιωτάτου για την αγάπη, την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους προς το Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου.

Σημειώνεται ότι ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, π. Γεώργιος Φράγκος, μαζί με την εκκλησιαστική επιτροπή και με τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα, ανακοίνωσαν ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν προς ενίσχυση των έργων και δράσεων του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων