28/02/2022 28/02/2022 Το μήνυμά του για τις πλημμύρες στη νοτιοανατολική Κουινσλάνδη (Queensland) και στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία εξέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα: “Αγαπητοί μου φίλοι, αγαπητά μου παιδιά, Με το παρόν μήνυμα, επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας μεταφέρω την πατρική μου αγάπη και τις ευλογίες μου εν...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 16:08

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για τις πλημμύρες στο Queensland και στη ΝΝΟ

Διαδώστε:
Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για τις πλημμύρες στο Queensland και στη ΝΝΟ

Το μήνυμά του για τις πλημμύρες στη νοτιοανατολική Κουινσλάνδη (Queensland) και στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία εξέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το μήνυμα:

“Αγαπητοί μου φίλοι, αγαπητά μου παιδιά,

Με το παρόν μήνυμα, επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας μεταφέρω την πατρική μου αγάπη και τις ευλογίες μου εν μέσω της οδυνηρής κατάστασης που αντιμετωπίζετε με τις πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις περιοχές σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι βρισκόμαστε δίπλα σας και συμμεριζόμαστε τον πόνο της καρδιάς σας. Δεν είστε μόνοι! Σας παροτρύνω να παραμείνετε δυνατοί κοντά στον Κύριο, γιατί εμείς στις δυσκολίες αποδεικνύουμε ποιοι είμαστε. Μην χάνετε την ελπίδα σας και να είστε βέβαιοι ότι ενώνουμε τις προσευχές μας στον Θεό, παρακαλώντας Τον να σας ανακουφίσει από αυτή τη δοκιμασία και να εξασθενήσουν οι βροχές.

Κύριός μας δεν είναι απών! Δεν αγνοεί τις παρακλήσεις μας και, επομένως, με σταθερή εμπιστοσύνη στην αγάπη Του, στρεφόμαστε στον ουράνιο Πατέρα μας και παρακαλούμε να μας χορηγήσει πλουσιοπάροχα το έλεός Του.

Ελπίζω ειλικρινώς και προσμένω με ανυπομονησία να βρεθώ σύντομα κοντά σας. Ο Θεός να ευλογεί όλους σας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων