23/04/2023 23/04/2023 Τη μνήμη των ANZACs, των ηρωικών ανδρών και γυναικών που θυσίασαν τη ζωή τους υπηρετώντας το Αυστραλιανό Έθνος κατά τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και σε άλλες αποστολές ανά τον κόσμο, τίμησε για μία ακόμη χρονιά η Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Kingsford του Σύδνεϋ. Ενόψει του φετινού εορτασμού της Ημέρας των ANZACs,...
23 Απριλίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2023 - 15:30

Μνημόσυνο για τους ANZACs στην Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους ANZACs στην Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Σύδνεϋ

Τη μνήμη των ANZACs, των ηρωικών ανδρών και γυναικών που θυσίασαν τη ζωή τους υπηρετώντας το Αυστραλιανό Έθνος κατά τον Α’ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και σε άλλες αποστολές ανά τον κόσμο, τίμησε για μία ακόμη χρονιά η Ενορία Αγίου Σπυρίδωνος στο Kingsford του Σύδνεϋ.

Ενόψει του φετινού εορτασμού της Ημέρας των ANZACs, την Κυριακή, 23 Απριλίου, τελέστηκε Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών τους, από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος, π. Στυλιανό Σκούτα.

Παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης, ο Πολιτειακός Βουλευτής κ. Ron Hoenig, ο Πρόεδρος της Ενορίας κ. Ηλίας Οικονόμου και πολλοί εκπρόσωποι ομογενειακών οργανώσεων, καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων βετεράνων πολεμιστών.

Μετά το τέλος του Μνημόσυνου, κατατέθηκαν στεφάνια εις μνήμην των ηρώων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων