27/03/2022 27/03/2022 Το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022, απόδοση της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τελέστηκε στον Αρχιεπισκοπικό Ναό «Άξιον Εστί», στο Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας, ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου, και Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου...
27 Μαρτίου, 2022 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 11:08

Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού στο Νορθ-Κόουτ

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού στο Νορθ-Κόουτ

Το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022, απόδοση της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τελέστηκε στον Αρχιεπισκοπικό Ναό «Άξιον Εστί», στο Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας, ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερασούντος κ. Ευμενίου, και Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την εις Κύριον εκδημία του.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου και στα 44 χρόνια της ποιμαντικής διακονίας του στην πέμπτη ήπειρο, ζητώντας από τους παριστάμενους κληρικούς και λαϊκούς να τον μνημονεύουν πάντοτε στις προσευχές τους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων