05/10/2021 05/10/2021 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Χριστοφόρος Κρικέλης είναι ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Βρισβάνης από τον μέχρι σήμερον ευόρκως και θεαρέστως Πρωτοσυγκελλεύοντα Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελόης κ. Αιμιλιανό, νέος Πρωτοσύγκελλος διορίζεται ο π. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο οποίος κατά την τελευταία διετία ασκούσε...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 8:25

Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Νέος Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Χριστοφόρος Κρικέλης είναι ο νέος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Βρισβάνης από τον μέχρι σήμερον ευόρκως και θεαρέστως Πρωτοσυγκελλεύοντα Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μελόης κ. Αιμιλιανό, νέος Πρωτοσύγκελλος διορίζεται ο π. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο οποίος κατά την τελευταία διετία ασκούσε καθήκοντα Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Αρχιεπισκοπικού Γραφείου.

Ο νέος Πρωτοσύγκελλος διακρίνεται για το εκκλησιαστικό του ήθος, την εργατικότητά του και την αφοσίωσή του στον Οικουμενικό Θρόνο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Οι δύο προαχθέντες κληρικοί δέχθηκαν τις πατρικές ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για την ευόδωση της νέας εκκλησιαστικής διακονίας την οποία ανέλαβαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων