17/11/2022 18/11/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ στη Βικτώρια διοργάνωσε δείπνο προς τιμήν όλων των εθελοντών των ενοριών και κοινοτήτων της Περιφέρειας. To δείπνο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Moonee Ponds και την επιμέλειά του είχε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού, π. Ιωάννης Φράγκος. Περίπου 280...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 14:08

Δείπνο προς τιμήν των εθελοντών στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ

Διαδώστε:
Δείπνο προς τιμήν των εθελοντών στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ στη Βικτώρια διοργάνωσε δείπνο προς τιμήν όλων των εθελοντών των ενοριών και κοινοτήτων της Περιφέρειας.

To δείπνο έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Moonee Ponds και την επιμέλειά του είχε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού, π. Ιωάννης Φράγκος.

Περίπου 280 εθελοντές τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά. Επρόκειτο για ανθρώπους από όλες τις ηλικίες, οι οποίοι διακονούν τις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, τα ιδρύματα, τα σχολεία της κ.λπ., σε διάφορα επίπεδα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, ο όποιος εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο, διαβίβασε στους εθελοντές τις ευχές και τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου, καθώς και ολόκληρης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για όσα προσφέρουν στις ενορίες τους και στα ιδρύματα.

Επίσης, ο Θεοφιλέστατος, εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου, μοίρασε εικόνες σε όλους τους παρευρισκόμενους για ευλογία και τους παρότρυνε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους για το καλό της Εκκλησίας.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων