09/10/2022 09/10/2022 Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, θα εορταστεί επίσημα η επέτειος του «ΟΧΙ» στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας. Το πρωί της ημέρας αυτής, από ώρα 7.30 π.μ., στην Ιερά Μονή «Άξιον Εστί» θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσουν η Δοξολογία για την εθνική επέτειο και η τελετή κατάθεσης στεφάνων. Στις 10 π.μ. θα ξεκινήσει...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 19:34

Νορθ-Κόουτ: Εορτασμός του «ΟΧΙ» και ελληνικό πανηγύρι στις 30 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Νορθ-Κόουτ: Εορτασμός του «ΟΧΙ» και ελληνικό πανηγύρι στις 30 Οκτωβρίου

Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, θα εορταστεί επίσημα η επέτειος του «ΟΧΙ» στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας.

Το πρωί της ημέρας αυτής, από ώρα 7.30 π.μ., στην Ιερά Μονή «Άξιον Εστί» θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσουν η Δοξολογία για την εθνική επέτειο και η τελετή κατάθεσης στεφάνων.

Στις 10 π.μ. θα ξεκινήσει το ετήσιο ελληνικό πανηγύρι, το οποίο θα περιλαμβάνει φαγητά και ποτά, δραστηριότητες για παιδιά, καθώς επίσης ζωντανή ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τοπικά χορευτικά συγκροτήματα.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και η Διακοινοτική Επιτροπή Βικτώριας καλούν όλους να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους Ήρωες του 1940, καθώς και στο ελληνικό πανηγύρι.

 

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων