12/11/2022 12/11/2022 Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, όπου φυλάσσονται Λείψανα του Αγίου. Της Ι. Αγρυπνίας που τελέσθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, προεξήρχε ο Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, πλαισιούμενος από ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ. Έψαλε ο κ....
12 Νοεμβρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 19:43

Νορθ-Κόουτ: Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος

Διαδώστε:
Νορθ-Κόουτ: Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος

Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ της Βικτώριας εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, όπου φυλάσσονται Λείψανα του Αγίου.

Της Ι. Αγρυπνίας που τελέσθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, προεξήρχε ο Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, πλαισιούμενος από ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ.

Έψαλε ο κ. Βάιος Αναστασόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, μαζί με μαθητές της Σχολής.

Ο Θεοφιλέστατος Ευμένιος διαβίβασε σε όλους τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ενόψει μάλιστα και της νηστείας των Χριστουγέννων που σε λίγο θα ξεκινήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων