08/05/2021 08/05/2021 Το Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία εμβολιασμού, δια της οποίας επιτυγχάνεται ανοσοποίηση έναντι της Covid-19. Ο Σεβασμιώτατος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, δηλώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην Επιστήμη και στις συμβουλές των ειδικών...
08 Μαΐου, 2021 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 15:59

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου

Το Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαδικασία εμβολιασμού, δια της οποίας επιτυγχάνεται ανοσοποίηση έναντι της Covid-19.

Ο Σεβασμιώτατος, ακολουθώντας το παράδειγμα του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, δηλώνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην Επιστήμη και στις συμβουλές των ειδικών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τρέχουσας πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων