13/10/2022 13/10/2022 Τους λιλιπούτειους μαθητές του Νηπιαγωγείου της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη ευλόγησε και έπαιξε μαζί τους  ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος. Ο Αρχιεπίσκοπος επίσης, συζήτησε, με το προσωπικό του Νηπιαγωγείου, το οποίο ευχαρίστησε εγκάρδια για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Νηπιαγωγείο του Αγίου Ιωάννη, εντάσσεται στην ποιμαντική επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Βόρεια...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 12:20

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο του Αγίου Ιωάννη στο Κερνς

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο του Αγίου Ιωάννη στο Κερνς

Τους λιλιπούτειους μαθητές του Νηπιαγωγείου της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη ευλόγησε και έπαιξε μαζί τους  ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Ο Αρχιεπίσκοπος επίσης, συζήτησε, με το προσωπικό του Νηπιαγωγείου, το οποίο ευχαρίστησε εγκάρδια για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Νηπιαγωγείο του Αγίου Ιωάννη, εντάσσεται στην ποιμαντική επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Βόρεια Κουινσλάνδη, με αφορμή τη θεμελίωση της δομής αυτόνομης διαβίωση ηλικιωμένων «StJohn’s Arlington Lifestyle Apartments» της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Το ποίμνιό του επεφύλαξε εγκάρδια υποδοχής και φιλοξενίας από τα μέλη της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού «StJohn’s Community Care», όπου συνομίλησε με το προσωπικό του, το συνεχάρη για την προσφορά του και ευλόγησε το θεάρεστο έργο που επιτελεί υπέρ των αδυνάτων και των εμπερίστατων συνανθρώπων.

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Μπακαλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, και με τον Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, π. Μενέλαο Χατζόπουλο, και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια των οποίων ενημερώθηκε εκτενώς για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Οργανισμού «Άγιος Ιωάννης», καθώς και για τα σχέδια για περαιτέρω ανάπτυξή του, ενώ αντιστοίχως πρότεινε προγράμματα για την πρόοδο της ενοριακής ζωής. Ο Σεβασμιώτατος απέδωσε τα εύσημα, για άλλη μία φορά, στα στελέχη του Οργανισμού «StJohn’s Community Care».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων