02/12/2022 02/12/2022 Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ, επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στο Κοινοβούλιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Chris Minns, και ο ομογενής Πολιτειακός Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, σκιώδης Υπουργός Μικρών Επιχειρήσεων, Περιουσίας και Πολυπολιτισμικότητας, κ. Steve Kamper. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο  Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, πλαισιούμενος...
02 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2022 - 15:50

Ο αρχηγός της αντιπολιτευσης της Νέας Ν. Ουαλίας στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο αρχηγός της αντιπολιτευσης της Νέας Ν. Ουαλίας στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ, επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στο Κοινοβούλιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Chris Minns, και ο ομογενής Πολιτειακός Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, σκιώδης Υπουργός Μικρών Επιχειρήσεων, Περιουσίας και Πολυπολιτισμικότητας, κ. Steve Kamper.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο  Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του, κ. Αμφιλόχιο Παπαντωνίου, τον  Αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Τινικασβίλι, τον Αρχιδιάκονο κ. Αθηναγόρα και τον Διάκονο κ. Τιμόθεο.

Ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, όπου σε κλίμα εγκαρδιότητος συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια και την τοπική Εκκλησία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, παρουσιάστηκε από τον Σεβασμιώτατο το πρωτοποριακό project υπό τον τίτλο «Ourpeople, theirstories», που υλοποιεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, για το οποίοι κ.κ. Minns και Kamper  εξέφρασαν πολύ θετικές εντυπώσεις και δήλωσαν την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν κάθε προσπάθεια, όπως η συγκεκριμένη, που αναδεικνύει την ιστορία του Ελληνισμού στους Αντίποδες και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Αυστραλίας.

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα σχέδια της νέας Αρχιεπισκοπής, στα οποία περιλαμβάνεται και το Μουσείο της Ομογένειας, καθώς και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι που θα προσφερθούν στην υπηρεσία του λαού.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε αμφότερους καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο ιστορικό κτίριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στους λοιπούς χώρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων