05/05/2021 05/05/2021 Την Τρίτη, 4 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σίδνεϊ, τον δημοφιλή και ταλαντούχο Έλληνα τραγουδιστή, κ. Δημήτρη Μπάση. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αυστραλία, για προγραμματισμένες συναυλίες, ο κ. Μπάσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο για να υποβάλει τα σέβη του και να λάβει την...
05 Μαΐου, 2021 - 9:59

Ο Δημήτρης Μπάσης στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο Δημήτρης Μπάσης στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Την Τρίτη, 4 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σίδνεϊ, τον δημοφιλή και ταλαντούχο Έλληνα τραγουδιστή, κ. Δημήτρη Μπάση.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αυστραλία, για προγραμματισμένες συναυλίες, ο κ. Μπάσης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο για να υποβάλει τα σέβη του και να λάβει την ευλογία του.

Ο Αρχιεπίσκοπος του ευχήθηκε εγκάρδια και τον συνεχάρη για τους στενούς δεσμούς που έχει αναπτύξει με το κοινό της Ομογένειας στην Αυστραλία, ενώ κατά τη διάρκεια της φιλικής συζήτησης που ακολούθησε, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική, η οποία, ως γνωστόν, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την επιτυχημένη μουσική σταδιοδρομία του Έλληνα ερμηνευτή.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος ενημέρωσε τον κ. Μπάση για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ενώ στο τέλος τον ξενάγησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων