29/05/2021 29/05/2021 Την επίσκεψη του διακεκριμένου Αυστραλού δημοσιογράφου, κ. Alan Jones, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου, 29 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σίδνεϊ. Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον δημοσιογράφο σε όλους του χώρους της Αρχιεπισκοπής, στη Θεολογική Σχολή του Αποστόλου Ανδρέου και στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και...
29 Μαΐου, 2021 - 14:01

O δημοσιογράφος Alan Jones στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
O δημοσιογράφος Alan Jones στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Την επίσκεψη του διακεκριμένου Αυστραλού δημοσιογράφου, κ. Alan Jones, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου, 29 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Σίδνεϊ.

Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον δημοσιογράφο σε όλους του χώρους της Αρχιεπισκοπής, στη Θεολογική Σχολή του Αποστόλου Ανδρέου και στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, και του παρείχε εκτενή ενημέρωση για τα φιλόδοξα έργα που έχει δρομολογήσει η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης των κεντρικών εγκαταστάσεων της στο Ρέντφερν.

Ο κ. Jones είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το προσωπικό της Θεολογικής Σχολής, επιδεικνύοντας θερμό ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές της, ενώ κατά την επίσκεψή του στον Καθεδρικό Ναό, αφού άναψε ένα κερί με σεβασμό, ενημερώθηκε για την ιστορία του από τον Ιερατικώς Προϊστάμενό του, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Χριστοφόρο Κρικέλη.

Ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον διακεκριμένο δημοσιογράφο στο Αρχιεπισκοπικό Γραφείο, όπου σε εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ευχαρίστησε τον κ. Jones για την επίσκεψή του και του επέδωσε ως ευλογία μία εικόνα του Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων