05/05/2022 05/05/2022 Την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων γυναικών και εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστή, πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου το οποίο βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά, στο προάστιο East Keilor της Μελβούρνης (20 Amis Crescent, East Keilor). Την παραμονή της εορτής, στην Ενορία θα μεταβεί ο Αρχιεπισκοπικός...
05 Μαΐου, 2022 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 9:45

Ο Επίσκοπος Κερασούντος στην Παναγία Σουμελά East Keilor το Σάββατο και την Κυριακή

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κερασούντος στην Παναγία Σουμελά East Keilor το Σάββατο και την Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων γυναικών και εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστή, πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου το οποίο βρίσκεται στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά, στο προάστιο East Keilor της Μελβούρνης (20 Amis Crescent, East Keilor).

Την παραμονή της εορτής, στην Ενορία θα μεταβεί ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, ο οποίος θα χοροστατήσει στον Μ. Πανηγυρικό Εσπερινό (Σάββατο, 7 Μαΐου, 6 μ.μ.).

Την κυριώνυμο ημέρα, ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας (Κυριακή, 8 Μαΐου, 7.30 π.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων