20/11/2022 21/11/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παρέστη το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 στον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυση του φιλανθρωπικού Συλλόγου Καστοριανών «Ο Γράμμος» της Μελβούρνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Stars Reception στο προάστιο Preston. Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου,...
20 Νοεμβρίου, 2022 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2022 - 2:39

Ο Επίσκοπος Κερασούντος στον επετειακό εορτασμό του Συλλόγου Καστοριανών Μελβούρνης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Κερασούντος στον επετειακό εορτασμό του Συλλόγου Καστοριανών Μελβούρνης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παρέστη το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 στον εορτασμό των 60 ετών από την ίδρυση του φιλανθρωπικού Συλλόγου Καστοριανών «Ο Γράμμος» της Μελβούρνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Stars Reception στο προάστιο Preston.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Όλγα Κούγια και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο για την πρόσκληση στην εκδήλωση και διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για ένα ευλογημένο και καρποφόρο μέλλον.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο κ. Δημήτριος Λινάρδου, εκπρόσωπος του Γενικού Προξένου της Ελλάδος, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη, και ο κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης, Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων