23/04/2021 24/04/2021 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, συνοδευόμενος υπό του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Βουνού Πέρθης, π. Προδρόμου, επισκέφτηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης. Τους υποδέχτηκε με αδελφική αγάπη και χαρά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος τους ξενάγησε στα γραφεία και στο συστεγαζόμενο κτίριο...
23 Απριλίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2021 - 1:37

Ο Επίσκοπος Μελόης στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελόης στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, συνοδευόμενος υπό του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Βουνού Πέρθης, π. Προδρόμου, επισκέφτηκε την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, τα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Τους υποδέχτηκε με αδελφική αγάπη και χαρά, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ο οποίος τους ξενάγησε στα γραφεία και στο συστεγαζόμενο κτίριο της Υπηρεσίας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα», καθώς και στις αίθουσες εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

 

 

Οι δύο Επίσκοποι αντάλλαξαν μεταξύ τους σκέψεις για τα τρέχοντα θέματα ενόψει και της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ ο Θεοφιλέστατος κ. Αιμιλιανός μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Πέρθης.

Τέλος, ανανέωσαν την τακτική επικοινωνία τους με την επικείμενη επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου στο Σύδνεϋ για την Σύναξη των Επισκόπων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας – vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων