18/12/2022 18/12/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Royal Hobart Hospital της Τασμανίας το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022. Ο Θεοφιλέστατπος συνοδευόμενος από τους πατέρες Ειρηναίο Κόικα και Δημήτριο Κατσή και εθελοντές από τις ενορίες Αγίου Γεωργίου και Αγίας Τριάδος, δώρισε παιχνίδια τα οποία θα μοιραστούν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Οι...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 8:56

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως δώρισε παιχνίδια σε νοσηλευόμενα παιδιά

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως δώρισε παιχνίδια σε νοσηλευόμενα παιδιά

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Royal Hobart Hospital της Τασμανίας το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2022.

Ο Θεοφιλέστατπος συνοδευόμενος από τους πατέρες Ειρηναίο Κόικα και Δημήτριο Κατσή και εθελοντές από τις ενορίες Αγίου Γεωργίου και Αγίας Τριάδος, δώρισε παιχνίδια τα οποία θα μοιραστούν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου ευχαρίστησαν τον Θεοφιλέστατο κ. Βαρθολομαίο και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας για την ευγενική αυτή χειρονομία και την υποστήριξή τους.

Με τη σειρά του, ο Θεοφιλέστατος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ευχαρίστησε τους εφημέριους και τους εθελοντές των δύο ενοριών για την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης των παιχνιδιών, ενώ ευχήθηκε σε όλους, εκ μέρους και του Σεβασμιωτάτου, να έχουν ευλογημένα Χριστούγεννα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων