23/07/2022 23/07/2022 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τέλεσε σήμερα τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στους πιστούς την αγάπη και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ....
23 Ιουλίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2022 - 12:39

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Jervis Bay

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Jervis Bay

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τέλεσε σήμερα τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στους πιστούς την αγάπη και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου και τους παρότρυνε να προσεύχονται για τον αγαπημένο Ποιμενάρχη τους, να του δώσει ο Θεός πολλά χρόνια με υγεία και δύναμη για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του στην Αυστραλία, οδηγώντας το ποίμνιό του στον Χριστό.

Στη συνέχεια, παρατέθηκε το μεσημεριανό γεύμα στην παρακείμενη αίθουσα, ενώ μετά το γεύμα ο Θεοφιλέστατος είχε συνάντηση με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκαν οι διάφορες δραστηριότητες και οι στόχοι της Ενορίας.

 

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων