22/08/2022 22/08/2022 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, επισκέφθηκε την Κυριακή την πόλη Wagga Wagga της Νέας Νοτίου Ουαλίας και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, βοηθούμενος από τον π. Ειρηναίο Τριάντη. Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος μίλησε...
22 Αυγούστου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 13:56

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Wagga Wagga

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Wagga Wagga

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, επισκέφθηκε την Κυριακή την πόλη Wagga Wagga της Νέας Νοτίου Ουαλίας και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, βοηθούμενος από τον π. Ειρηναίο Τριάντη.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος μίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας και εξήγησε πώς πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από τη ζωή Της.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, ενώ στη συνέχεια τελέστηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και ακολούθησε η παράθεση γεύματος προς τιμήν του Θεοφιλεστάτου και των προσκυνητών.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων