09/10/2022 09/10/2022 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, επισκέφθηκε την περιφερειακή πόλη Wagga Wagga και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Στο κήρυγμά του, ο Θεοφιλέστατος τόνισε τη σημασία της Ανάστασης, αναλύοντας την ευαγγελική περικοπή της ημέρας,...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 21:04

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wagga Wagga

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wagga Wagga

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, επισκέφθηκε την περιφερειακή πόλη Wagga Wagga και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στο κήρυγμά του, ο Θεοφιλέστατος τόνισε τη σημασία της Ανάστασης, αναλύοντας την ευαγγελική περικοπή της ημέρας, ενώ στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μετέφερε την αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου σε όλους τους πιστούς που εκκλησιάστηκαν.

Στη συνέχεια, παρατέθηκε γεύμα στην παρακείμενη αίθουσα, ενώ αργότερα ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως μετέβη στο τοπικό κοιμητήριο και τέλεσε Τρισάγιο για ένα μέλος της κοινότητας, που πρόσφατα εκοιμήθη εν Κυρίω.

 

 

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων