02/05/2021 02/05/2021 Σε κλίμα Aναστάσιμης χαράς τελέστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Χόμπαρτ της Τασμανίας, υπό του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Πρόχορου Αναστασιάδη, βοηθούμενου από τους κληρικούς των ελληνορθόδοξων ενοριών της νησιωτικής πολιτείας της Αυστραλίας. Ο π. Πρόχορος μίλησε στο εκκλησίασμα για...
02 Μαΐου, 2021 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 19:20

Τασμανία: Σε κλίμα Aναστάσιμης χαράς ο Εσπερινός της Αγάπης

Διαδώστε:
Τασμανία: Σε κλίμα Aναστάσιμης χαράς ο Εσπερινός της Αγάπης

Σε κλίμα Aναστάσιμης χαράς τελέστηκε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Χόμπαρτ της Τασμανίας, υπό του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Πρόχορου Αναστασιάδη, βοηθούμενου από τους κληρικούς των ελληνορθόδοξων ενοριών της νησιωτικής πολιτείας της Αυστραλίας.

Ο π. Πρόχορος μίλησε στο εκκλησίασμα για τη σημασία του να επιτρέπουμε στον Χριστό να εισέρχεται στις καρδιές μας, ενώ ευχήθηκε το φως Του να φωτίζει όλους.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Πανοσιολογιώτατος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου για καλή και ευλογημένη Ανάσταση.

Επίσης, μοίρασε στους πιστούς πασχαλινά αυγά και ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας, κ. Νικόλαο Θεοδωρόπουλο, για την αυριανή ημέρα, κατά την οποία εορτάζει η Ενορία του Αγίου Γεωργίου.

 

Πηγή: ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων