11/03/2019 11/03/2019 Tο βράδυ της 10ης Μαρτίου 2019, Κυριακή της Τυρινής, ετελέσθη στην Ιερά Μονὴ του Αγίου Νεκταρίου Croydon Park, Νοτίου Αυστραλίας και μέσα σε κλίμα κατανύξεως ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, μεθ’ όλου του Ιερού κλήρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής εις Αδελαῒδαν και κληρικών των ομοδόξων Εκκλησιών Σερβίας και...
11 Μαρτίου, 2019 - 9:52

Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στην Αδελαϊδα

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στην Αδελαϊδα

Tο βράδυ της 10ης Μαρτίου 2019, Κυριακή της Τυρινής, ετελέσθη στην Ιερά Μονὴ του Αγίου Νεκταρίου Croydon Park, Νοτίου Αυστραλίας και μέσα σε κλίμα κατανύξεως ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγγνώμης, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, μεθ’ όλου του Ιερού κλήρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής εις Αδελαῒδαν και κληρικών των ομοδόξων Εκκλησιών Σερβίας και Ουκρανίας.
Μετά το τέλος του Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος, οι κληρικοί και οι λαϊκοί αντήλλαξαν, όπως συνηθίζεται, τον ασπασμό της αγάπης και της συγχωρήσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων