04/06/2023 05/06/2023 Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Richmond της Μελβούρνης, η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Μελβούρνης. Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μύρων μίλησε καταλλήλως για την εορτή της...
04 Ιουνίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 4:17

Ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας στη Μελβούρνη την Κυριακή της Πεντηκοστής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας στη Μελβούρνη την Κυριακή της Πεντηκοστής

Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Richmond της Μελβούρνης, η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων, συνιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Μελβούρνης.

Κατά την ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μύρων μίλησε καταλλήλως για την εορτή της Πεντηκοστής και εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, για την άδεια και την ευλογία του να ιερουργήσει σε μια τόσο ιερή περίσταση στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης.

Επίσης, ευχαρίστησε θερμά τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Κυριακό και τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, π. Εμμανουήλ Ιωαννίδη, για την αγάπη και τη φιλοξενία τους.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων