11/02/2019 11/02/2019 Έχει τον τρόπο του να τραβά σαν μαγνήτης του ομογενείς στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο παπα-Λευτέρης στην Παναγία Καμαριανή στο Red Hill της Βικτώριας και η Γιορτή του Σταφυλιού, που έγινε την περασμένη Κυριακή δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πραγματική «λαοθάλασσα» έσπευσε να απολαύσει την αναβίωση αυτού του πανάρχαιου εθίμου. Η ευλογία των σταφυλιών, επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών...
11 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:42

Ο παπά-Λευτέρης ενώνει την ομογένεια στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Ο παπά-Λευτέρης ενώνει την ομογένεια στην Αυστραλία

Έχει τον τρόπο του να τραβά σαν μαγνήτης του ομογενείς στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο παπα-Λευτέρης στην Παναγία Καμαριανή στο Red Hill της Βικτώριας και η Γιορτή του Σταφυλιού, που έγινε την περασμένη Κυριακή δεν αποτέλεσε εξαίρεση.
Πραγματική «λαοθάλασσα» έσπευσε να απολαύσει την αναβίωση αυτού του πανάρχαιου εθίμου.
Η ευλογία των σταφυλιών, επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, πλούσιο φαγοπότι και γλέντι πρόσφεραν στους ομογενείς μια αξέχαστη ημέρα.

Συγκεκριμένα μετά τη λειτουργία, τα σταφύλια ευλογήθηκαν και προσφέρθηκαν στους πιστούς και στη συνέχεια ακολούθησε πανηγύρι με σουβλάκια, λουκουμάδες, κρασί, μουσική με τον DJ Chris, χορό από το συγκρότημα Μανασή και παιδικές δραστηριότητες.
Πηγή: neoskosmos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων