24/05/2023 24/05/2023 Την Τρίτη, 23 Μαΐου, ο Καθηγητής κ. Christopher Ellison, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Notre Dame (The University of Notre Dame) και ο Καθηγητής Francis Campbell, Αντιπρύτανης του Ιδρύματος, επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην Πέρθη. Συνοδεύονταν από τον Καθηγητή κ. Con Michael και τη σύζυγό του, Betty, οι οποίοι είναι ενορίτες του Ιερού Ναού...
24 Μαΐου, 2023 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2023 - 12:13

Ο Πρύτανης και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Notre Dame στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Διαδώστε:
Ο Πρύτανης και ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Notre Dame στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Την Τρίτη, 23 Μαΐου, ο Καθηγητής κ. Christopher Ellison, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Notre Dame (The University of Notre Dame) και ο Καθηγητής Francis Campbell, Αντιπρύτανης του Ιδρύματος, επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στην Πέρθη. Συνοδεύονταν από τον Καθηγητή κ. Con Michael και τη σύζυγό του, Betty, οι οποίοι είναι ενορίτες του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, τους επισκέπτες καλωσόρισε εγκάρδια ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος.

Ο Θεοφιλέστατος, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Notre Dame στο Fremantle, το 2022, με μεγάλη χαρά προσέφερε ένα απογευματινό τσάι στους εκλεκτούς επισκέπτες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης.

Τέλος, ο Επίσκοπος Κυανέων προσέφερε στον Πρύτανη ένα αντίγραφο της Αγίας Γραφής για τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων