04/09/2021 04/09/2021 Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μέσω της Ενορίας-Κοινότητας Αγίων Πάντων στο Μπέλμορ του Σίδνεϊ, συνέβαλε στην επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού για τον COVID-19, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας. Το κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού Ορθοδόξου Κολλεγίου των Αγίων Πάντων παρείχε...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2021 - 11:29

Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση εμβολιασμού σε ορθόδοξη κοινότητα του Σίδνεϊ

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση εμβολιασμού σε ορθόδοξη κοινότητα του Σίδνεϊ

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μέσω της Ενορίας-Κοινότητας Αγίων Πάντων στο Μπέλμορ του Σίδνεϊ, συνέβαλε στην επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού για τον COVID-19, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Το κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού Ορθοδόξου Κολλεγίου των Αγίων Πάντων παρείχε μια κινητή κλινική εμβολιασμού, για να υποστηρίξει την Τοπική Περιφέρεια Υγείας στη χορήγηση εμβολίων Pfizer σε όσους ζουν στις περιοχές του Σίδνεϊ με το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Η Τοπική Περιφέρεια Υγείας του Σίδνεϊ παρείχε το απαραίτητο προσωπικό υγείας και υποστήριξης, ενώ προσωπικό και εθελοντές από την Ορθόδοξη Κοινότητα του Belmore και από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας βοήθησαν με διάφορους τρόπους.

Υπήρξε συντριπτική ανταπόκριση από την κοινότητα, με περίπου 500 δόσεις εμβολίου να χορηγούνται καθημερινά. Μέχρι το τέλος του προγράμματος τριών εβδομάδων, χορηγήθηκαν συνολικά 4.500 εμβόλια.

H Κοινότητα μετά την περάτωση του προγράμματος θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη στην NSW Health και στην Τοπική Περιφέρεια Υγείας του Σίδνεϊ για την εξυπηρέτηση της σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια προστασίας και διάσωσης ζωών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Συνολικά, υπήρχε ένα μοναδικό πνεύμα ενθουσιασμού στο προσωπικό, τους εθελοντές και την κοινότητα, που ήρθε για να προστατεύσει εαυτόν αλλά και τους αγαπημένους του.

Αυτή η κινητή κλινική εμβολιασμού θα «επιστρέψει» στα μέσα Οκτωβρίου, για τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή την παραχώρηση του γυμναστηρίου του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων για τη λειτουργία του ως προσωρινού εμβολιαστικού κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος προέτρεψε άπαντες, εντός και εκτός της Ομογένειας, να υποστηρίξουν την προσπάθεια υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, ο καθένας αναλόγως της θέσεως και των δυνάμεών του, με στόχο την, κατά το δυνατόν, ταχύτερη αντιμετώπιση της τρέχουσας λοίμωξης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων