29/01/2019 29/01/2019 Εορτάστηκε η μνήμη του αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Noarlunga Νοτίου Αυστραλίας. Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Ναόν Αγίου Ανδρέου Noarlunga ιερουργούντος του Ιερατικώς προϊσταμένου π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη και συλλειτουργούντος του Σέρβου Ιερέως π. Μάρκου Jiovanovic. Τον Θείο λόγο εκήρυξε...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 14:38

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη Noarlunga Νοτίου Αυστραλίας

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη Noarlunga Νοτίου Αυστραλίας

Εορτάστηκε η μνήμη του αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου Noarlunga Νοτίου Αυστραλίας.

Το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία εις τον Ιερό Ναόν Αγίου Ανδρέου Noarlunga ιερουργούντος του Ιερατικώς προϊσταμένου π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη και συλλειτουργούντος του Σέρβου Ιερέως π. Μάρκου Jiovanovic. Τον Θείο λόγο εκήρυξε με θεολογική δεινότητα ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και πρόεδρος της Χριστιανικής Ενώσεως ιατρός κ. Ιωάννης Ψαρομμάτης.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη η Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νεοφύτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων