04/10/2022 04/10/2022 Με εκκλησιαστική κατάνυξη πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, πλαισιούμενος από κληρικούς από τη Μελβούρνη και το Σύδνεϋ. Συμπροσευχόμενοι εκ του Ιερού Βήματος παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος. Οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία, το Σάββατο,...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 13:36

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Διαδώστε:
Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας

Με εκκλησιαστική κατάνυξη πανηγύρισε η Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου στο Geelong της Βικτώριας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, πλαισιούμενος από κληρικούς από τη Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.

Συμπροσευχόμενοι εκ του Ιερού Βήματος παρέστησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Σωζοπόλεως κ. Κυριακός και Κερασούντος κ. Ευμένιος.

Οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία, το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα στους χώρους του μοναστηρίου, όπου υπήρχαν προς διάθεση φρεσκοκομμένος καφές και παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, ενώ ακολούθησε η τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως προς την Παναγία.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων