03/03/2022 03/03/2022 Με την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας, κ. Παύλου Άφκου, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού του Σαββατιανού Σχολείου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Δ.Α. στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, βοηθούμενος από τον ιερέα του Ναού, π. Ελευθέριο Γεροβασίλη, παρουσία των μαθητών του...
03 Μαρτίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 19:44

Πέρθη: Αγιασμός νέου έτους στο Σαββατιανό Σχολείο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας

Διαδώστε:
Πέρθη: Αγιασμός νέου έτους στο Σαββατιανό Σχολείο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας

Με την παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας, κ. Παύλου Άφκου, πραγματοποιήθηκε η τελετή Αγιασμού του Σαββατιανού Σχολείου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Δ.Α. στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, βοηθούμενος από τον ιερέα του Ναού, π. Ελευθέριο Γεροβασίλη, παρουσία των μαθητών του σαββατιανού απογευματινού σχολείου, των εκπαιδευτικών και των γονέων τους.

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Σάββας Παπασάββας, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο κ. Ελπίδιο και τον π. Ελευθέριο για την τέλεση του Αγιασμού και εκτίμησε ότι η φετινή χρονιά θα είναι παραγωγική και αποδοτική για όλους τους μαθητές, καλώντας παράλληλα τους γονείς να συστρατευτούν μαζί με την Κοινότητα και το διδακτικό προσωπικό για να πετύχουν τον απώτερο στόχο του σχολείου, που είναι η διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας. Τελειώνοντας, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία κι ευτυχία.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων