31/05/2021 31/05/2021 Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων κατά τη Μάχη της Κρήτης και των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Προέστη ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ενώ παρέστησαν η Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη, κ....
31 Μαΐου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 18:01

Πέρθη: Εκδηλώσεις μνήμης για Μάχη της Κρήτης και Γενοκτονία Ποντίων

Διαδώστε:
Πέρθη: Εκδηλώσεις μνήμης για Μάχη της Κρήτης και Γενοκτονία Ποντίων

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας, το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων κατά τη Μάχη της Κρήτης και των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Προέστη ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, ενώ παρέστησαν η Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη, κ. Γεωργία Καρασιώτου, πρόεδροι και εκπρόσωποι ομογενειακών οργανισμών και συλλόγων, καθώς επίσης η διευθύντρια, το προσωπικό και μαθητές του Κολλεγίου του Αγίου Ανδρέα.

Στο τέλος, αναγνώστηκαν τα μηνύματα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για την 80η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης και για την 102η Επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Εν συνεχεία, όλοι μετέβησαν στο Μνημείο Πεσόντων, στο Kings Park, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας – Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας / vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων