13/10/2022 13/10/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο π. Ελευθέριος Γεροβασίλης εκπροσώπησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κυανέων κ. Ελπίδιο σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν (Biggest Morning tea) οι Γυναίκες της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του Συμβουλίου για τον Καρκίνο (Cancer Council). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος»...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 18:51

Πέρθη: Οι γυναίκες της Ελληνικής Κοινότητας συγκέντρωσαν χρήματα για το Συμβούλιο για τον Καρκίνο

Διαδώστε:
Πέρθη: Οι γυναίκες της Ελληνικής Κοινότητας συγκέντρωσαν χρήματα για το Συμβούλιο για τον Καρκίνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο π. Ελευθέριος Γεροβασίλης εκπροσώπησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κυανέων κ. Ελπίδιο σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν (Biggest Morning tea) οι Γυναίκες της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του Συμβουλίου για τον Καρκίνο (Cancer Council).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» της Πέρθης, παρουσία και της Προξένου της Ελλάδος, κ. Γεωργίας Καρασιώτου, την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την 16η χρονιά που διενεργείται ο συγκεκριμένος έρανος, με την ανταπόκριση να είναι κι εφέτος μεγάλη, αφού περίπου 200 γυναίκες συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε ανέρχεται στο ύψος των $9.650, ενώ συνολικά, στα 16 χρόνια της ιστορίας της πρωτοβουλίας, έχουν συγκεντρωθεί $168.449,40.

Μέσω του Οργανισμού Cancer Council, τα χρήματα που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, αξιοποιούνται σε τρία επίπεδα: Πρώτον, στην υποστήριξη της πρόληψης του καρκίνου μέσω προγραμμάτων όπως το SunSmart School Program, δεύτερον, στην παροχή χρηματοδότησης για σημαντική έρευνα σχετικά με τον καρκίνο, και τρίτον, στη στήριξη οικογενειών, μέλη των οποίων πάσχουν από καρκίνο.

Η Επιτροπή των Γυναικών της Ελληνικής Κοινότητας στην Πέρθη εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσοι συμμετείχαν στη φετινή της εκδήλωση, καθώς και προς όλους όσοι διαχρονικά, εδώ και 16 χρόνια, έχουν υποστηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Περισσότερες φωτογραφίες:

  

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων