20/01/2021 20/01/2021 Την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, οι πιστοί της Πέρθης τίμησαν τον Όσιο Μακάριο τον Αιγύπτιο, ημέρα που άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στον Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου, παραπλεύρως των νέων γραφείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Με κατάνυξη συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόκλητος Τσαχουρίδης,...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 17:50

Τίμησαν τα Ονομαστήρια του Αρχιεπ. Αυστραλίας στην Πέρθη

Διαδώστε:
Τίμησαν τα Ονομαστήρια του Αρχιεπ. Αυστραλίας στην Πέρθη

Την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, οι πιστοί της Πέρθης τίμησαν τον Όσιο Μακάριο τον Αιγύπτιο, ημέρα που άγει τα σεπτά ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στον Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου, παραπλεύρως των νέων γραφείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Με κατάνυξη συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόκλητος Τσαχουρίδης, εκ μέρους του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, ο οποίος βρισκόταν στο Σύδνεϋ για διοικητικά θέματα, ευχήθηκε στον εορτάζοντα Αρχιεπίσκοπο, υγεία, μακροημέρευση, κάθε ευλογία από τον Θεό και σύντομα να βρεθεί ανάμεσα στο ποίμνιο της Πέρθης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε κέρασμα προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι τελέστηκε Θεία Λειτουργία σε κάθε πολιτεία της Αυστραλίας για τα σεπτά ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων