18/11/2020 18/11/2020 Την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα για το παρόν και το μέλλον του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου του Αγίου Ιωάννου, στο Πρέστον της Μελβούρνης, είχαν οι κληρικοί των ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ. Τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του σχολείου φιλοξενήθηκε ενημερωτική συνεδρία για τους κληρικούς, κατά τη διάρκεια της οποίας η Διευθύντρια του Κολλεγίου,...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 12:21

Οι κληρικοί της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου

Διαδώστε:
Οι κληρικοί της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου

Την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα για το παρόν και το μέλλον του ελληνορθόδοξου Κολλεγίου του Αγίου Ιωάννου, στο Πρέστον της Μελβούρνης, είχαν οι κληρικοί των ενοριών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ.

Τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του σχολείου φιλοξενήθηκε ενημερωτική συνεδρία για τους κληρικούς, κατά τη διάρκεια της οποίας η Διευθύντρια του Κολλεγίου, κ. Anna Urban, παρουσίασε μια επισκόπηση των κυριότερων δράσεων, που έλαβαν χώρα στο σχολείο τη χρονιά που ολοκληρώνεται, καθώς και τους στόχους του στρατηγικού σχεδιασμού για την περίοδο 2020 – 2025.

Η κ. Urban κατά την παρουσίασή της υπογράμμισε την πολύτιμη στήριξη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπίσκοπου Αυστραλίας κ.κ. Μακάριου στο νέο όραμα, την αποστολή και τις αξίες του Κολλεγίου.

Νωρίτερα, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Νορθ-Κόουτ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ευμένιος Βασιλόπουλος, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου, π. Ιωάννης Φράγκος, μίλησαν με επαινετικά λόγια για την υπέροχη δουλειά που κάνει η νέα Διευθύντρια στο σχολείο, καθώς και για τη σημαντική πρόοδό του.

Μετά από την ενημέρωση, οι κληρικοί περιηγήθηκαν στους χώρους του Κολλεγίου και ειδικά στα νέα γήπεδα για τις αθλητικές δραστηριότητες, που χάρη στις δωρεές τους και στις δωρεές των ενοριών – κοινοτήτων τους κατέστη εφικτό να ολοκληρωθεί η αναβάθμισή τους πριν από λίγους μήνες.

Η διεύθυνση του σχολείου ευχαρίστησε τους κληρικούς τόσο για την παρουσία τους σε αυτήν την ειδική εκδήλωση, όσο και για τη διαρκή υποστήριξή τους στο Κολλέγιο του Αγίου Ιωάννου.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων