13/01/2022 13/01/2022 Στον νέο τόπο της ποιμαντορίας του, το ηλιόλουστο Queensland, μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός μετά τον διορισμό του από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολιτεία του Κουίνσλαντ (όπου βρίσκεται η φημισμένη στους Αυστραλούς παραλία Surfer’s Paradise) υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον νέο Επίσκοπο Αιμιλιανό, που έφτασε στο Μπρίσμπεϊν...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 14:36

Queensland: Οι πρώτες εκδηλώσεις αγάπης στον Επίσκοπο Μελόης

Διαδώστε:
Queensland: Οι πρώτες εκδηλώσεις αγάπης στον Επίσκοπο Μελόης

Στον νέο τόπο της ποιμαντορίας του, το ηλιόλουστο Queensland, μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός μετά τον διορισμό του από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολιτεία του Κουίνσλαντ (όπου βρίσκεται η φημισμένη στους Αυστραλούς παραλία Surfer’s Paradise) υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον νέο Επίσκοπο Αιμιλιανό, που έφτασε στο Μπρίσμπεϊν λίγο πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων.

«Από πατρική ευλογία, καλοσύνη και φροντίδα ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος διόρισε τη χάρη του (του Θεοφιλεστάτου) στην πολιτεία του ήλιου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του σύντομου χρόνου του στο Κουίνσλαντ, η χάρη του αγκαλιάστηκε θερμά και από τους νέους και από τους ηλικιωμένους και από τους μεσήλικες.
Οι πιστοί ακούνε με χαρά τα πνευματικά του κηρύγματα, όπου συχνά προσφέρει πνευματικούς καρπούς και εξαπλώνει τις πατρικές ευχές του ποιμένα μας. Οι πιστοί αγκαλιάζουν έντονα τη χάρη του Επίσκοπου Αιμιλιανού, επειδή αισθάνονται τη γνήσια ζεστασιά και την αγάπη που έχει απέναντί τους σε κάθε εκκλησία που πηγαίνει.
Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν Θείες Λειτουργίες λόγω ανησυχίας για την κατάσταση (σ.σ. του κορωνοϊού) προς το παρόν, έχει προβλεφθεί τα κηρύγματά του να αναρτώνται στη σελίδα του facebook “Greek Orthodox Archdiocese of Australia – District of Brisbane”, όπου μπορείτε να κάνετε like ή follow».

Όσον αφορά την εορτή του Αγίου Μακαρίου, παρ’ ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, που άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει, λόγω των ειδικών συνθηκών, στο Κουίνσλαντ την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, ο Άγιος θα τιμηθεί εκκλησιαστικώς. Της Θείας Λειτουργίας, που θα ξεκινήσει στις 8 π.μ. στην Ελληνορθόδοξη Ενορία της Αγίας Παρασκευής Μπρίσμπεϊν, θα προστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Αιμιλιανός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων