23/11/2021 23/11/2021 Στο Κοινοβούλιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας και στην εναρκτήρια ομιλία του Ελληνοαυστραλού Γερουσιαστή κ. Peter Poulos παρευρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρωθυπουργός της Νέας Νοτίου Ουαλίας, στους οποίους μετέφερε την εκτίμηση και...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 16:43

O Επίσκοπος Χαριουπόλεως παρέστη σε ομιλία Ελληνοαυστραλού Γερουσιαστή

Διαδώστε:
O Επίσκοπος Χαριουπόλεως παρέστη σε ομιλία Ελληνοαυστραλού Γερουσιαστή

Στο Κοινοβούλιο της Νέας Νοτίου Ουαλίας και στην εναρκτήρια ομιλία του Ελληνοαυστραλού Γερουσιαστή κ. Peter Poulos παρευρέθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρωθυπουργός της Νέας Νοτίου Ουαλίας, στους οποίους μετέφερε την εκτίμηση και τις θερμές ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου.

Με τη σειρά του, ο κ. Poulos ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Χαριουπόλεως για την παρουσία του και του ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στη νέα του διακονία.

Τον Θεοφιλέστατο κ. Βαρθολομαίο συνόδευαν ο π. Νικόλαος Μποζίκης και ο π. Σταύρος Ιβάνος.

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων