21/08/2021 21/08/2021 Ομαλά κύλησε το πρώτο τριήμερο της λειτουργίας του γυμναστηρίου του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων, στο προάστιο Belmore του Σύδνεϋ, ως προσωρινού εμβολιαστικού κέντρου για τη χορήγηση του εμβολίου κατά της Covid-19. Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος της Ενορίας – Κοινότητας Αγίων Πάντων διατέθηκε δωρεάν στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας για την υλοποίηση και επιτάχυνση...
21 Αυγούστου, 2021 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 14:35

Σίδνεϊ: Συνεχίζεται ο εμβολιασμός σε κτίριο της Αρχιεπισκοπής

Διαδώστε:
Σίδνεϊ: Συνεχίζεται ο εμβολιασμός σε κτίριο της Αρχιεπισκοπής

Ομαλά κύλησε το πρώτο τριήμερο της λειτουργίας του γυμναστηρίου του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων, στο προάστιο Belmore του Σύδνεϋ, ως προσωρινού εμβολιαστικού κέντρου για τη χορήγηση του εμβολίου κατά της Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος της Ενορίας – Κοινότητας Αγίων Πάντων διατέθηκε δωρεάν στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Νοτίου Ουαλίας για την υλοποίηση και επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος. Μάλιστα, πολύτιμη συνδρομή στο έργο του προσωπικού των υγειονομικών υπηρεσιών παρέχουν ομογενείς εθελοντές από την Ενορία – Κοινότητα του Belmore και από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Κατά το τριήμερο, από την Τετάρτη 18 έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου, χορηγήθηκαν πάνω από 1.500 δόσεις σε ισάριθμους πολίτες, μεταξύ των οποίων πολλοί ομογενείς.

Ο χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο και τις επόμενες δύο εβδομάδες – τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ. – ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει παράταση, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο με βάση τις ανάγκες και την προσέλευση του κοινού.

Σημειώνεται ότι στο εν λόγω προσωρινό εμβολιαστικό κέντρο χορηγείται μόνο το εμβόλιο της Pfizer, σε άτομα ηλικίας 16 έως 59 ετών, αλλά και σε άνω των 60 εφόσον διαθέτουν σχετική ιατρική βεβαίωση.

Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή την παραχώρηση του γυμναστηρίου του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων για τη λειτουργία του ως προσωρινού εμβολιαστικού κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος προέτρεψε άπαντες, εντός και εκτός της Ομογένειας, να υποστηρίξουν την προσπάθεια υλοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος, ο καθένας αναλόγως της θέσεως και των δυνάμεών του, με στόχο την, κατά το δυνατόν, ταχύτερη αντιμετώπιση της τρέχουσας πανδημίας

πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων