23/06/2021 23/06/2021 Στην Ιερά Μονή της Μετανοίας του, στην ιστορική Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, στο Ηράκλειο Κρήτης, ιερούργησε την Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, με την ευκαιρία της σύντομης επισκέψεώς του στη Μεγαλόνησο ενόψει της μετάβασής του στο Φανάρι και της συμμετοχής του στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου...
23 Ιουνίου, 2021 - 8:13
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 8:25

Στη Μονή της Μετανοίας του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στη Μονή της Μετανοίας του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στην Ιερά Μονή της Μετανοίας του, στην ιστορική Μονή του Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, στο Ηράκλειο Κρήτης, ιερούργησε την Κυριακή της Πεντηκοστής, 20 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, με την ευκαιρία της σύντομης επισκέψεώς του στη Μεγαλόνησο ενόψει της μετάβασής του στο Φανάρι και της συμμετοχής του στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και έντονης συγκίνησης, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και του Εσπερινού της Γονυκλισίας, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Βογιατζόγλου, και από τα μέλη της αδελφότητας της Μονής, που τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη και με συναισθήματα αδελφικής αγάπης.

Συγκινητική, επίσης, ήταν η αθρόα προσέλευση προσκυνητών, οι οποίοι έσπευσαν με σεβασμό να λάβουν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και να συνομιλήσουν μαζί του. Σημειώνεται ότι ανάμεσα στο εκκλησίασμα ήταν και μέλη της οικογένειας του Σεβασμιώτατου.

Πηγή: vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων